• Telefon: 8613774332258
  • Forskellen mellem galvaniseret bro og varmgalvaniseret bro

    Galvaniseret broramme:

    Galvaniseret bro, også kendt som elektrisk galvaniseret bro; Generelt forstået som galvaniseret bro, der er varmgalvaniseret bro, er det faktisk forkert, ligesom galvaniseret rør, galvaniseret bro er opdelt i to slags, nemlig koldgalvaniseret (elektrisk galvaniseret) og varmgalvaniseret (varmgalvaniseret) );

    Jern og stål ruster let i luft, vand eller jord, eller endda helt beskadiget. Det årlige ståltab forårsaget af korrosion tegner sig for omkring 1/10 af hele stålproduktionen. På den anden side, for at gøre stålprodukter og dele har en særlig funktion på overfladen, og giver dens overflade dekorative udseende på samme tid, så det er generelt behandlet i form af elektrisk galvanisering.

    4

    1. Princip:

    Fordi zink ikke er let at ændre i tør luft, og i fugtig luft, kan overfladen danne en meget tæt basisk zinkcarbonatfilm, denne film kan effektivt beskytte interiøret mod korrosion. Og når belægningen af ​​en eller anden grund er beskadiget, og stålbunden ikke er for stor, danner zinken og stålmatricen et mikrobatteri, så stålmatricen bliver katoden og beskyttes.

    2. Ydeevnekarakteristika:

    1) Zinkbelægningen er tyk, krystallisationen er fin, ensartet og ingen porer, og korrosionsbestandigheden er god;

    2) Zinklaget opnået ved galvanisering er rent og korroderer langsomt i syre- og alkalitåge, hvilket effektivt kan beskytte stålmatrixen;

    3) Zink belægning dannet af kromsyre passivering hvid, farve, militærgrøn, smuk, har en vis dekorativ;

    4) Fordi zinkbelægningen har god duktilitet, kan den koldblæses, rulles, bøjes og anden formning uden at beskadige belægningen.

    3. Anvendelsesomfang:

    Med udviklingen af ​​videnskab og teknologi involverer galvaniseringsindustrien flere og mere omfattende områder. På nuværende tidspunkt har anvendelsen af ​​galvanisering været i hele produktionen og forskningsafdelingen i den nationale økonomi. For eksempel er maskinfremstilling, elektronik, præcisionsinstrumenter, kemisk industri, let industri, transport, våben, rumfart, atomenergi og så videre af stor betydning i den nationale økonomi.

    1

    Varmgalvaniseret bro(varm zinkbro)

    1, beskrivelse af varmzink:

    Varmzink er en af ​​de bedste belægningsmetoder til beskyttelse af stålunderlag. Det er i den flydende tilstand af zink, efter en ganske kompleks fysisk og kemisk virkning, ikke kun på stålbelægningens tykkere ren zinklag, men genererer også et zink-jernlegeringslag. Denne pletteringsmetode har ikke kun egenskaberne af korrosionsbestandighed ved galvanisering, men har også zink-jernlegeringslaget. Den har også en stærk korrosionsbestandighed, der ikke kan sammenlignes med galvanisering. Derfor er denne pletteringsmetode særligt velegnet til alle former for stærk syre, alkalitåge og andre stærke korrosionsmiljøer.

    2. Princip:

    Varmt zinklag dannes i tre trin under højtemperaturvæske:

    1) Jernbasisoverfladen opløses af zinkopløsning til dannelse af et faselag af zink-jernlegering;

    2) Zinkionerne i legeringslaget diffunderer yderligere til matrixen for at danne et zink-jern blandbart lag;

    3) Overfladen af ​​legeringslaget omslutter zinklaget.

     热镀锌梯架 (2)

    3. Ydeevnekarakteristika:

    (1) Med et tykt tæt, rent zinklag, der dækker overfladen af ​​stålet, kan det undgå stålmatrixen og enhver korrosionsopløsningskontakt, beskytte stålmatrixen mod korrosion. I den generelle atmosfære danner overfladen af ​​zinklaget en meget tynd og tæt zinkoxidlagsoverflade, den er svær at opløse i vand, så den spiller en vis beskyttende rolle på stålmatrixen. Hvis zinkoxid og andre komponenter i atmosfæren danner uopløseligt zinksalt, er korrosionsbeskyttelse mere ideel.

    (2) Der er jern-zink legering lag, kompakt, i Marine salt spray atmosfære og industriel atmosfære ydeevne unik korrosionsbestandighed;

    (3) På grund af den faste kombination, zink-jern blandbar, med stærk slidstyrke;

    (4) Fordi zink har god duktilitet, er dets legeringslag og stålbase solidt fastgjort, så varmebelægningsdele kan koldstemples, rulles, trækkes, bøjes og andre former uden at beskadige belægningen;

    (5) Efter varmgalvanisering af stålkonstruktionsdele svarer det til en enkelt udglødningsbehandling, som effektivt kan forbedre stålmatrixens mekaniske egenskaber, eliminere spændingen under formning og svejsning af ståldele og er befordrende for drejning af stålkonstruktionsdele.

    (6) Overfladen af ​​tilbehøret efter varmgalvanisering er lys og smuk.

    (7) Rent zinklag er det mest plastiske lag af varmgalvaniseret lag, dets egenskaber er dybest set tæt på ren zink, duktilitet, så det er fleksibelt.

     镀锌梯架 (2)

    4. Anvendelsesområde:

    Anvendelsen af ​​varmgalvanisering udvides med udviklingen af ​​industri og landbrug. Derfor er varmgalvaniserede produkter i industrien (såsom kemisk udstyr, olieforarbejdning, marin efterforskning, metalstruktur, kraftoverførsel, skibsbygning osv.), landbrug (såsom: kunstvanding, drivhus), byggeri (såsom: vand og gastransmission, wirebeklædning, stilladser, boliger, broer, transport osv., er blevet meget brugt i de senere år. Varmgalvaniserede produkter er mere og mere udbredte på grund af deres smukke udseende og gode korrosionsbestandighed.

     喷涂梯架 (5)

    To, forskellen mellemsprøjtebrooggalvaniseret bro

    Sprøjtebro og galvaniseret bro er kun forskellige i proces, broens specifikationer, modeller, form og struktur er identiske.

    Procesforskellen mellem sprøjtebro og galvaniseret bro:

    Først og fremmestgalvaniseret broog plastsprøjtebro hører til metalkabelbro, galvaniseret bro er lavet af galvaniseret stålplade, galvaniseret plade Jeg tror ikke, der er behov for at forklare for meget, og plastsprøjtebroen bruges til at behandle et lag af elektrostatisk sprøjtelag på overfladen af galvaniseret bro, så det kaldes plastsprøjtebro, enkel forståelse er, at plastsprøjtebroen er opgraderingsversionen af ​​galvaniseret bro, korrosionsbestandigheden er stærkere.

    喷涂桥架 (3)

    Hvis du er interesseret i dette produkt, kan du klikke i nederste højre hjørne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.


    Indlægstid: 29-03-2023