• Telefon: 8613774332258
  • ved oppsetting av elektriske ledninger hva bør man være oppmerksom på

    Kabellegging er en teknisk aktivitet. Det er for mange forholdsregler og detaljer i prosessen med kabellegging. Før kabellegging, kontroller isolasjonen til kabelen, vær oppmerksom på viklingsretningen til kabelen når du reiserkabelskuffer,og gjør en god jobb med kabelforvarming under kabellegging om vinteren.

    rørstøtte

    Forholdsregler for kabellegging

    1. Isolasjon av kabler skal kontrolleres før kabellegging. 2500V megger skal brukes for 6~10KV kabler, og telemeteringsisolasjonsmotstanden skal være100 millionerΩ; 1000V megger skal brukes for kabler på 3KV og under for å måle isolasjonsmotstanden50 millionerΩ. Kabler med tvilsom isolasjon skal tåle spenningstesting og kan kun legges etter at de er bekreftet å være kvalifisert.

    2. Ved montering avkabelbrett, vær oppmerksom på viklingsretningen til kabelen. Ved trekk i kabelen skal kabelen føres ut fra toppen av kabeltrommelen for å hindre at kabelen løsner når kabeltrommelen roterer. Kablene som sendes ut skal holdes av personer eller legges på rullerammen, og kablene skal ikke gnis mot bakken eller treramme.

    202301031330 netting-kabelbrett

    3. Under kabellegging skal bøyningen ikke være mindre enn dens minste tillatte bøyeradius. Ved svingen skal den som trekker kabelen stå i motsatt retning av den resulterende kraften på kabelen.

    4. Høyspentkabler, lavspentkabler og styrekabler skal legges separat, fra topp til bunn, fra høyspent til lavspent, og styrekabler skal legges i det nederste laget. Kablene skal plasseres i bunnen eller innsiden av krysset så langt det er mulig for å gjøre de utsatte delene ryddige.

    aluminium-legering-solid-line

    5. Ved kabellegging kan reservelengde reserveres nær kabelklemmer og kabelskjøter, og det skal reserveres en liten margin for den totale lengden av direkte nedgravde kabler, som skal legges i bølgeform (slange).

    6. Etter at kabelen er lagt, skal skiltene henges opp i tide. Skiltene skal henges i begge ender av kabelen, i krysset, ved snuplassen og ved inn- og utkjøring av bygget.

    7. Kabelen blir hard om vinteren, og kabelisolasjonen er sårbar for skader under legging. Derfor, hvis temperaturen på kabellagringsstedet er lavere enn 0~5° C før legging skal kabelen forvarmes.

    Redaktørens sammendrag: de ovennevnte forholdsreglene for wire ereksjon er introdusert her, og jeg håper det vil være nyttig for deg. Fordi det ikke er noe støttepunkt for innendørs stringing, er detkabelbrett or kabelstige vil bli brukt til stringing. Merk at de to er forskjellige og må skilles fra hverandre. Hvis du vil vite mer om det, følg med.

    https://www.qinkai-systems.com/


    Innleggstid: Jan-03-2023