• Telefón: 8613774332258
  • Čo je profilová oceľ? Je oceľová tyč sekcia?

    Profilová oceľje druh pásovej ocele s určitým tvarom a veľkosťou prierezu. Je to jeden zo štyroch hlavných druhov ocele (doska, rúrka, typ a hodváb). Podľa tvaru profilu možno profilovú oceľ rozdeliť na oceľ s jednoduchým profilom a oceľ so zložitým profilom (oceľ špeciálneho tvaru). Prvý sa vzťahuje na štvorcovú oceľ, kruhovú oceľ, plochú oceľ, uhlovú oceľ, šesťhrannú oceľ atď.; Ten sa vzťahuje na I-nosníkovú oceľ,kanálová oceľ, koľajnice, okenná oceľ, ohýbanie ocele atď.

    钦凯详情页有文案2

    Rebarnie je profilová oceľ, výstuž je drôt. Rebar sa vzťahuje na oceľ pre železobetón a predpätý železobetón a jej prierez je okrúhly alebo niekedy štvorcový so zaoblenými rohmi. Vrátane kruhovej oceľovej tyče, rebrovanej oceľovej tyče, torznej oceľovej tyče. Železobetónová oceľová tyč sa vzťahuje na priamu tyč alebo kotúčovú tyčovú oceľ používanú na vystuženie železobetónu, jej tvar je rozdelený na dva druhy kruhovej oceľovej tyče a deformovanej oceľovej tyče, stav dodávky je rovný tyč a kotúčový kruh dva.

    22

    Oceľ je široko používaná a existuje veľa odrôd. Podľa rôznych tvarov profilov je oceľ vo všeobecnosti rozdelená do štyroch kategórií: profil, doska, rúrka akovové výrobky. Oceľ je materiál určitého tvaru, veľkosti a vlastností vyrobený z ingotu, predvalku alebo ocele lisovaním. Väčšina spracovania ocele prebieha pomocou tlakového spracovania, takže spracovaná oceľ (predvalky, ingoty atď.) vytvára plastickú deformáciu. Podľa rôznych teplôt spracovania ocele možno rozdeliť na spracovanie za studena a spracovanie za tepla.

    Ak máte záujem o tento produkt, môžete kliknúť na pravý dolný roh, budeme Vás čo najskôr kontaktovať.


    Čas odoslania: 24. februára 2023