• Telefoni: 8613774332258
  • Faʻafefea ona faʻamaonia le tele ma foliga o le fata apefai uaea e te manaʻomia

      Uaea apefa'ifata. E pei ona ta'u mai e le igoa, o le alalaupapa lea e lagolago ai uaea po o uaea, e ta'ua foi o le fata apefa'i aua o lona foliga e tutusa ma le apefai.Apefaifata o loʻo i ai se fausaga faigofie, malosi malosi e amoina, o le tele o faʻaoga, ma faigofie ona faʻapipiʻi ma faigofie ona faʻaogaina. I le faaopoopo atu i laina lagolago, e mafai foi ona faʻaogaina fata apefaʻi e lagolago ai paipa, e pei o paipa afi, paipa faʻavevela, paipa kesi faʻalenatura, vailaʻau mataʻutia paipa ma isi. O talosaga eseese e fetaui ma faʻataʻitaʻiga oloa eseese. Ma o itulagi taʻitasi poʻo le atunuʻu e tusa ai ma manaʻoga faʻapitonuʻu o le siosiomaga i fafo ua atiaʻe tulaga eseese o oloa, o lea o le tele o faʻataʻitaʻiga oloa e taʻua o ituaiga eseese. Ae o le taʻiala lautele o le fausaga autu ma foliga vaaia e tutusa, e mafai ona vaevaeina i ni fausaga autu se lua, e pei ona faʻaalia i lalo:

     

    图片1

    E pei ona mafai ona e vaʻaia mai le ata o loʻo i luga, o se faʻavaa apefaʻi masani e faia i ala faʻalava ma faʻalava.O ona fua autu o le H ma le W, poʻo le maualuga ma le lautele. O fua nei e lua e fuafua ai le tele o le faʻaogaina o lenei oloa; o le tele o le tau H, o le tele o le lautele o le uaea e mafai ona feaveaʻi; o le tele o le tau W, o le tele o le numera o uaea e mafai ona feaveaʻi.Ma o le eseesega i le va o le ituaiga Ⅰ ma le ituaiga Ⅱ i le ata o loʻo i luga o auala faʻapipiʻi eseese ma foliga eseese. E tusa ai ma le manaʻoga a le tagata faʻatau, o le popolega autu o le tagata faʻatau o le tau o le H ma le W, ma le mafiafia o mea T, aua o nei tau e fesoʻotaʻi saʻo i le malosi ma le tau o le oloa. O le umi o le oloa e le o le faafitauli autu, aua o le umi o le poloketi ma le faʻaogaina o manaʻoga e fesoʻotaʻi, seʻi tatou fai atu: o le poloketi e manaʻomia le aofaʻi o 30,000 mita o oloa, o le umi o le 3 mita 1, ona tatou manaʻomia lea gaosia e sili atu i le 10,000. Fa'apea o le tagata fa'atau e lagona le 3 mita le umi e fa'apipi'i, pe le talafeagai e utaina le kapeneta, e tatau ona suia i le 2.8 mita a, mo i tatou na'o le numera o le gaosiga i le 10,715 pe sili atu, ina ia masani ai 20-futu koneteina. e mafai ona utaina i le sili atu ma le lua laulau, o loʻo i ai ni faʻamanuiaga o avanoa laiti e faʻapipiʻi ai mea faʻaoga. O le tau o le gaosiga o le ai ai sina suiga, aua o le aofaʻi e faʻateleina, o le numera tutusa o mea faʻaoga o le a faʻateleina foi, e manaʻomia foi e le tagata faʻatau le faʻateleina o le tau o le faʻatauina o mea faʻaoga. Ae peita'i, pe a fa'atusatusa i lenei mea, o tau o felauaiga e matua maualalo, ma o lenei tau atoa e mafai ona fa'aititia teisi.

    fata uaea alumini3

    O le siata o lo'o i lalo o lo'o fa'aalia ai tau tutusa o le H ma le W moapefaifa'avaa:

    W\H

    50

    80

    100

    125

    150

    200

    250

    300

    150

    200

    300

    400

    450

    600

    900

     

    E tusa ai ma le auʻiliʻiliga o le faʻaogaina o mea e manaʻomia, pe a faʻateleina le tau o le H ma le W, o le faʻapipiʻi avanoa i totonu o le fata apefai o le a tele. I le tulaga masani, o uaea i totonu o le fata apefa'i e mafai ona fa'atumu sa'o. E tatau ona lava le avanoa i le va o manoa taitasi e faafaigofie ai le faʻafefe o le vevela faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o aʻafiaga o le tasi. O le tele o matou tagata fa'atau na latou faia fa'atatau ma au'ili'iliga a'o le'i filifilia fata apefa'i, ina ia fa'amaonia ai le filifiliga o fa'ata'ita'iga fa'ailoga apefai. Ae ui i lea, matou te le faʻaesea o nisi tagata faʻatau e le iloa lelei, ma o le a fesili mai ia i matou ni tulafono poʻo ni metotia i le filifiliga. O le mea lea, e tatau i tagata faʻatau ona faʻalogo i mea nei mo le filifilia o fata apefaʻi:

    1, avanoa faʻapipiʻi. Avanoa fa'apipi'i fa'asa'o sa'o le tapula'a pito i luga ole filifiliga fa'ata'ita'iga oloa, e le mafai ona sili atu ile avanoa fa'apipi'i a le tagata fa'atau.
    2, manaoga tau siosiomaga. O le siosiomaga o oloa e fuafua ai le oloa i le paipa e tuʻu ai le tele o le malulu ma mea e manaʻomia. O le mea lava lea e tasi e fuafua ai le filifiliga o le faʻataʻitaʻiga o oloa.
    3, paipa faalava. Pipe cross-section o se filifiliga tuusaʻo e filifili le tapulaa pito i lalo o le faʻataʻitaʻiga oloa. E le mafai ona la'ititi nai lo le tele o le paipa fa'alava.
    Ia malamalama i manaoga e tolu o loo i luga. E mafai ona faʻamaonia le tele mulimuli ma foliga o le oloa.

     

     


    Taimi meli: Aukuso-05-2024