• Telefoni: 8613774332258
  • Qinkai Bangladesh Solar Project Mae'a Manuia

    Le faʻamaeʻaina manuia o le Chinkailagaluega faatino i Bangladesh ua faailogaina ai se tulaga taua tele i le faalauteleina o le malosi o le gaosiga o malosiaga faafouina. O le poloketi e aofia ai le faʻapipiʻiina o masini photovoltaic solar ma le faʻapipiʻiina o le la ma e faʻamoemoe e faia se sao taua i le puipuiga o le malosi o Bangladesh ma sini tau atinaʻe gafataulimaina.

    信图片_20240104090648

    O le Qinkai Bangladesh Solar Project ose fa'atasiga fa'atasi i le va o le ta'ita'i o lo'o tu'uina atu fofo ole la Qinkai Energy ma pa'aga fa'apitonu'u, e fa'amoemoe e fa'aogaina le tele o puna'oa a le atunu'u ma fa'aitiitia le fa'alagolago i suau'u masani. Faatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga mo le eletise ma le faʻateleina o atugaluga i le siosiomaga o aʻafiaga o punaʻoa masani, o Bangladesh o loʻo tulituliloaina malosi le malosi o le la e avea o se mea aoga.

    O le fa'amae'aina lelei o le poloketi o se fa'amaoniga lea o taumafaiga ma le fa'amaoni a pa'aga talafeagai uma. Fuafuaga faʻaeteete, faʻatinoina lelei ma le tausisia o tulaga faʻamaonia lelei e mautinoa ai le faʻapipiʻiina ma le faʻatonuina ofaiga photovoltaic lama fata la e maua ai le faatinoga sili ona lelei.

    信图片_20240104090653

    O fata a le la e iai sona sao taua i le fa'apipi'iina o masini fa'aola photovoltaic, e maua ai le lagolago ma le fa'atonuga mo paneta o le la e pu'e ai le la ma fa'aliliuina i le eletise. O le filifiliga o fata la e sili ona lelei e fa'amautinoa ai le tumau ma le lelei o le la atoa, e saofagā i lona fa'atumauina umi.

    Ole Poloketi a le Chinkai Bengal Solar e le gata ina fa'aopoopoina le malosi mama mama i le fa'asologa o le atunu'u, ae fa'atupuina ai fo'i avanoa mo galuega fa'apitonu'u ma atina'e tomai. I le avea ai o se vaega o lana tautinoga i le lagolagoina o nuu ma afioaga, o le poloketi o loʻo galue malosi ma aʻoaʻoina tagata faigaluega i le lotoifale e faʻapipiʻi ma tausia le la, tuʻuina atu ia i latou tomai taua ma le poto.

    E le gata i lea, o le faʻamaeʻaina lelei o le poloketi o loʻo faʻaalia ai le mafai ma le aoga o le malosi o le la e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga malosi o le atunuʻu. O lo'o tu'uina mai ai se fa'ata'ita'iga fa'amalosi mo isi taumafaiga fa'afouina malosi ma fa'amalosia ai le gafatia ole malosi ole la e fai se sao taua ile fa'atalanoaina o lu'itau ole malosi ole lalolagi.

    Na fa'aalia e le vaega o le Qinkai Energy le fa'amalieina ma le fa'amaualuga i le ausiaina o lenei mata'ina taua, ma fa'amamafa ai le tautinoga a le kamupani i le fa'alauteleina o vaifofo malosi ma mama. O le a'afiaga lelei o le Chinkai Bangladesh Solar Project e le gata i le siosiomaga ma le malosi, ae fa'alautele atu i itu uma o le tamaoaiga ma sosaiete, e saofagā i le manuia lautele o le atunu'u.

    信图片_20240104090721

    A'o fa'aauau pea ona tulituliloa e Bangladesh ana sini fa'afouina malosi fa'afouina, o le fa'amae'aina manuia o le Chinkai Bangladesh Solar Project o le a avea o se fa'avae mo le fa'aopoopoina o tupe fa'afaigaluega ma atina'e i atina'e a le la. O lo'o fa'amaninoina ai le taua o le galulue fa'atasi, fa'afouga ma le fa'amaoni i le fa'atinoina o le malosi o le la e avea o se vaega autu o le fa'afefiloiga malosi a le atunu'u.

    I se aotelega, o le Chinkai BangladeshLaUa fa'amae'aina lelei le poloketi, ua fa'ailogaina ai taunu'uga iloga a Bangladesh i le fa'aogaina o le malosi o le la e fa'afetaui ai mana'oga o le malosi o le atunu'u. O le fa'apipi'iina o PV ma fata fa'aola e le gata ina fa'atuputeleina ai le malosi mama ma gafataulimaina ae o lo'o saofagā fo'i i le fa'amalosia o le lotoifale ma le atina'eina o tomai. O le fa'amae'aina lelei o lenei poloketi o lo'o fa'aalia ai le gafatia ole malosi ole la e suia ai le laufanua malosi ma fa'aola atina'e gafataulimaina.


    Taimi meli: Ian-05-2024