• Telefoni: 8613774332258
  • Aofa'iga o le fa'aogaina ole alalaupapa alalaupapa ma le alalaupapa apefa'i

    1

    O le fata uaea ituaiga ala o se ituaiga o fata uaea fa'apipi'i atoatoa e patino ile ituaiga tapuni.

    O le alalaupapa alalaupapa e talafeagai mo le faʻapipiʻiina o uaea komepiuta, uaea fesoʻotaʻiga, uaea thermocouple ma isi uaea faʻatonutonu o faiga sili ona maaleale.

    O le alalaupapa ala o loʻo i ai se aafiaga lelei i le faʻalavelave faʻafefe o le uaea faʻatonutonu ma le puipuiga o le uaea i totonu o le siʻosiʻomaga malosi.

    O le ufiufi o le faatanoaalalaupapa uaeao loʻo tuʻuina atu i le tino o le ala, ma isi mea faʻaoga e masani ai i le alalaupapa fata ma fata.

    O le alalaupapa slotted e masani lava e leai ni avanoa, o lea e le lelei i le vevela, ae o le pito i lalo o le avanoa o lealalaupapa apefaie tele pu fa'atusa puimanava, ma e sili atu le fa'atinoina o le fa'a'avevelaina o le vevela.

    2

    O lealalaupapa ituaiga apefa'iose ituaiga fou ua fa'aleleia e le kamupani e fa'atatau i mea fa'apitonu'u ma fafo ma oloa fa'apena. O le alalaupapa ituaiga apefai ei ai le lelei o le mamafa mama, tau maualalo, foliga tulaga ese, faʻapipiʻi talafeagai, faʻafefeteina lelei ma le lelei o le ea.

    O le alalaupapa ituaiga apefai e talafeagai mo le faʻapipiʻiina o uaea ma lapoa tetele i le lautele, aemaise lava mo le faʻapipiʻiina o laina eletise maualuga ma maualalo.

    O le alalaupapa-ituaiga alalaupapa ua faʻapipiʻiina i se ufiufi puipui, lea e mafai ona faʻamaonia pe a faʻatonu pe a manaʻomia se ufiufi puipui.

    Mo le siosiomaga faufale lautele ma e tusa ai ma ata mamanu, o le alalaupapa-ituaiga alalaupapa e faʻaaogaina faapitoa mo le faʻapipiʻiina o laina tetele-diameter, ma o le alalaupapa-ituaiga alalaupapa o le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻaaogaina. O le 360° alalaupapa fa'amaufa'ailoga atoatoa o lo'o i ai le galuega autu o le fa'alavelave fa'alavelave ma le fa'afefeteina.

    O foliga o le alalaupapa laa e pei o se apefai (H). O le pito i lalo o le apefai e pei o se faasitepu, ma o loʻo i ai faʻalavelave i le itu. O le nofoaga pefu e faʻaaogaina se apefai, e le faʻaputuina pefu.

    https://www.qinkai-systems.com/


    Taimi meli: Sep-08-2022