• Telefoni: 8613774332258
  • Fa'amama fa'avela o le fata e le mu

    Fa'avevela vevela ouaea e le afifata

    uaea-trunking6

    QINKAI uaeafata fa'aalia se uaea e le mufata, lea e faʻaaogaina ai le afi mumu i fafo ma totonu o le tele-layer thermal insulation, ma faʻapipiʻiina i le ea ma le timu-faʻamaonia vaega, lea e sili atu ona atoatoa le puipuiga o le afi ma e sili ona lelei. O lenei ituaiga o QIKAI faavaa e faia e ala i le punou ipu uamea i se fausaga uʻamea. O lona pito i fafo o lo'o ufiufi i vali e le mu, ma lona totonu e ufiufi i le asbestos fe'ave'ai. O loʻo faʻapipiʻiina foʻi i le laupapa faʻamalama vevela, laupapa faʻamalama faʻamalama, tapuni ma faʻamaufaʻailoga timu, lea e tuʻuina i luga o le pito i luga ole fausaga uʻamea. O loʻo i ai lima osooso ma uaea osooso foliga X i le va o iunite lata ane o le QINKAIfata. I le tulaga o le afi, pe a lefata o lo'o mumu, o le vevela o le uaea fa'afeso'ota'i luga tu'u i le ogatotonu o le uaeafata o Qinkai o loʻo tausia ile 60 ~ 70C ona o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tele-layer ma le faʻafefe lelei o le vevela.

     

    信图片_20221124103705O se uaea e le mu afi qinkaiuaeafata e faia i le pusa uamea, mea insulation totonu ma uaea pipii. E iloga i lona fausaga uameafata O le tino e faia i le ipu uamea malulu i totonu o se fasi umi, o lona vaega e foliga U, o lona itu pito i fafo o loʻo ufiufi i le ufiufi afi, o le U-foliga pito i totonu o loʻo ufiufi i le asbestos, o le faʻaitiitiga faʻavevela e umi foi. fasi, lona vaega o le faitotoa-foliga, ma ua tuu i luga o le insulating asbestos vili ipu, O le vevela insulation panel ma le tele o vaalele tutusa e tatau ona faaaogaina mo le ufiufi. Le vaega pito i luga ole qinkai foliga Ufata e tatau ona ufiufi le tino i le timu-proof, ventilation ufiufi mafata ufiufi: e tatau ona tuʻuina atu uaea fesoʻotaʻi i le va o iunite vavalalata, ma e tatau ona tuʻuina atu se paʻu osooso i le amataga ma le faaiuga o iunite taʻitasi.

     

    喷涂-51QINKAI fata uaea perforated fata uaea o se masini mo le faataatiaina o uaea, lea e faaaoga e faatu ma puipuia uaea ma faalautele le ola auaunaga o uaea. QINKAI uaea fata perforated fata e aofia ai pito apefai e lua, ni laasaga ma rivets e ala i riveting. O le ipu ufiufi e ufiufi i le pito i luga ole pito apefa'i. O le fata ma le fata e feso'ota'i i fa'amau i totonu o le ipu sa'o i totonu, pito apefa'i, ipu sa'o i fafo, fufulu ma nati.

     

    37b5e7d424d8dac411cd67983060406Le fata uaea qinkaifata uaea fa'apae iai se masini fa'apipi'i uaea. O le fa'ata'ita'iga fa'aoga e fa'ailoaina i le fa'amauina ma o le ufiufi ufiufi e ufiufi i le pito i luga o le apefa'i pito e fai ai se fa'amaufa'ailoga pu. O le apefai uaea maapefai uaeae fa'afeso'ota'i fa'amau e ala i le pu fa'ata'amilosaga umi i luga o le ipu sa'o totonu, o le pu fa'afeagai fa'afeagai i luga o le pito o le apefa'i, o le pu fa'aumiumi ma le mama vevela i luga o le ipu sa'o i fafo, ma fa'amau nati. O le pu i totonufata e lagolagoina epa tulimanuor lagolago puipuimaC alavai .

    信图片_20211214093049

     


    Taimi meli: Feb-13-2023