• Telefoni: 8613774332258
  • O a galuega a paneta sola?

    O le galuega apaneta lao le faaliliuina lea o le malosi malamalama o le la i le eletise, ma o le gaosiga o le aave tuusao e teuina i totonu o le maa.Panel lao se tasi o vaega pito sili ona taua i le gaosiga o le malosi o le la. O lona fua faatatau o le liua ma le ola tautua o mea taua ia e iloa ai pe aoga le aoga o le solar cell. E mafai ona fa'apipi'i vaega o le la i lapopo'a eseese o le la, e ta'ua fo'i o le la. O le malosi o le gaosiga o le la e feso'ota'i vavalalata ma le tele o lona nofoaga. O le tele o le eria, o le tele foi lea o le eletise e maua i lalo o tulaga moli tutusa. O le lelei ma le le lelei o paneta o le la e masani lava ona fuaina e ala i le taʻavale eletise matala ma le taimi puupuu. Se'i va'ai i le fale gaosi la o le Yunteng Intelligent Systems Engineering.

    5

    O a mea e fai e panele sola:

    (1)O le fata o le lal e faia i mea maualuga tioata silicon, ma o le solar panel ua laminated ma le malosi maualuga ma moli transmittance faʻapitoa faʻamalama tioata ma mea faʻamaufaʻailoga faʻapitoa ma le maualuga o le faʻatinoga ma le ultraviolet radiation tetee, lea e mafai ona tetee atu i le kiona ma le aisa sone. E mafai ona faʻaaogaina masani i lalo o le siʻosiʻomaga faigata o suiga vevela vevela. I le faagasologa o le faʻaaogaina, e mafai ona liua le malosi o le la i le eletise. O le mea lea, afai lava e iai le susulu o le la e mafai ona gaosia ai le eletise, o se tulaga maualuga, faʻaleagaina-leai se puipuiga o le siosiomaga o oloa faʻatekonolosi.

    信图片_20221013083800

    (2)Panele o le lae fa'aaogaina i so'o se meafaiga photovoltaic la, e pei o moli ma mea faigaluega a le fale, poʻo le tele o nofoaga laiti, feololo ma lapoʻa lapopoa. E tusa ai ma manaʻoga a le tagata faʻaoga e mamanuina ai foliga manaʻomia ma le mana, e mafai ona faʻaogaina panels sola i le faasologa poʻo le tutusa, faʻapipiʻi i le la saʻo, e aunoa ma se tulaga talipupuni, faʻapipiʻi ma se puipui. O le itu fa'apipi'i e tatau ona fa'alili teisi. E fa'alagolago le Angle fa'asaga ile nofoaga fa'afanua. O le pito i luma o le la e tatau ona fa'asaga i le la ma le fa'apipi'i Angle (o le Angle i le va o le pito i luma o le la ma le eleele) e tatau ona ogatasi ma le latitude i le lotoifale. Afai e fa'atagaina tulaga, e mafai ona fetu'una'i le fa'ai'uga o paneta sola e tusa ai ma suiga o vaitau. O se tasi o tulaga lelei o le faʻaaogaina opaneta lao le faia lea o le maa i taimi uma i le tulaga o le totogi faʻafefe, e mafai ona sili atu ona lelei e faʻalavelaveina le tikeri o le polarization, ina ia faʻalauteleina le ola tautua o le maa.

    4

    O loʻo i luga o le Shanghai solar panel manufacturer Qinkai intelligent system Engineering e tuʻuina atu ia te oe ni faʻamatalaga e uiga i panels sola, faʻamoemoe e tuʻuina atu ia te oe se fesoasoani.

    Afai e te fiafia i lenei oloa, e mafai ona e kiliki le tulimanu pito i lalo taumatau, matou te faʻafesoʻotaʻi oe i se taimi vave e mafai ai.


    Taimi meli: Mati-10-2023