• Telefoni: 8613774332258
  • O le a le auala sili e fa'apipi'i ai lau paneta sola?

    A o'o mai i le fa'aogaina o le malosi o le la, o paneta o le la o se auala sili lea e gaosia ai le malosi mama ma fa'afouina. Ae ui i lea, ina ia faʻateleina lo latou aoga, e taua le faʻamautinoa o loʻo faʻapipiʻiina saʻo. O le mea leala'au lao mauga ma isi mea fa'aoga a le la e fa'aaogaina.

    panele la1

    O le auala sili e faʻapipiʻi ai paneta o le la o le faʻaaogaina lea o faʻamaufaʻailoga malosi ma mea faʻaoga ua fuafuaina faapitoa mo lenei faʻamoemoe. O mea fa'apipi'i o le la e mana'omia mo le fa'amauina o fa'amau i luga, pe o se taualuga, fa'amauga eleele po'o se pou fa'amau. E maua i le tele o mamanu ma meafaitino, e pei o le alumini poʻo le uʻamea uʻamea, o nei puipui ua mamanuina e faʻafefe ai elemene ma maua ai se faʻavae mautu mo le laulau.

    I le faaopoopo atu i puipui, o loʻo i ai isi mea faʻaogaina o le la e mafai ona faʻateleina ai le faʻatinoga ma le umi o lou olafaiga o le la. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi faʻapipiʻi e mafai ai ona e fetuutuunai le pito o paneta e faʻamalieina ai lo latou faʻaalia i le susulu o le la i le aso atoa, ma faʻateleina ai le gaosiga o le malosi. E aoga tele lea tulaga pe a iai suiga ole tau ile tulaga ole la.

    E le gata i lea, e taua le mafaufau i le ituaiga o luga o le a faʻapipiʻi ai paneta sola. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o loʻo e faʻapipiʻi panels i luga o lou taualuga, e te manaʻomia le faʻaogaina o puipui taualuga e fetaui ma mea faʻapitoa faʻaoga ma e mafai ona faʻapipiʻi e aunoa ma le afaina ai o le faʻamaoni o le taualuga. O le faʻapipiʻiina o le eleele ma pou o ni filifiliga lauiloa foi mo le faʻapipiʻiina o paneta sola i avanoa avanoa poʻo luga o pou, e maua ai le fetuutuunai i le tuʻuina ma le faʻatonuga.

    la'au la

    Pe a filifiliapuipuima mea fa'aoga mo lou fa'apipi'iina o lau la, e taua tele le fa'amautinoa e fetaui lelei ma le lapo'a ma le mamafa o paneta ma tulaga tau si'osi'omaga i lou nofoaga. O le teu fa'afaigaluegaina i fofo fa'apipi'i maualuga e le gata ina fa'amautinoaina le saogalemu ma le mautu o au paneta sola, ae fesoasoani fo'i e fa'aleleia atili le lelei ma le fa'atinoga.

    I se aotelega, o le auala sili e faʻapipiʻi ai paneta o le la o le faʻaogaina lea o faʻamaufaʻailoga faʻalagolago ma mea faʻaogaina o le la e faʻapitoa i ou manaʻoga faʻapipiʻi. E ala i le filifilia o le fofo faʻapipiʻi saʻo, e mafai ona e faʻateleina le gafatia o lau faʻaogaina o le la ma fiafia i faʻamanuiaga o le mama, malosi gafatia mo tausaga a sau.


    Taimi meli: Iul-24-2024